Har du spørgsmål? Ring idag på
64 72 23 21

Virksomheden har siden 1980 været lokalmontør på opsætning af H+H porrebetonelementer og har gennem årene opbygget en stor ekspertise inden for dette område.

Hurtigt og enkelt

Vægelementet er en optimal økonomisk løsning til regulære byggeprojekter, hvor hurtig og enkel montage er med til at reducere opførelsestiden. Byggeriet er ikke fastlåst af modulprojektering, men åbent for kortfristede ændringer. Den asymmetriske armeringsplan gør det muligt at tilskære alle bredder uden at støde på armering.

Byggeri året rundt

Med Vægelementet er byggeriet uafhængigt af årstidernes skiften - Vægelementet kan anvendes hele året ned til -15oC.

Effektiv brandsikring

Vægelementet har den samme fortrinlige brandmodstandsevne (Klasse A 1) som H+H Danmarks øvrige porebetonprodukter. Vægelementet er derfor velegnet til at etablere brandvægge og brandsektionsvægge i lav vægtykkelse i alle typer bebyggelse.

Lydisolerende

Vægelementet er velegnet til de særlige lydisolerende vægkonstruktioner, der kræves i lejlighedsskel. Når det gælder lydreduktion mellem de enkelte boliger i dobbelthuse og lignende tæt-lave bebyggelser, opfylder Vægelementet bygningsreglementets krav.

Søm- og skruefast

Vægelementet er søm- og skruefast til for eksempel at hænge billeder op - en klar fordel for slutbrugeren.

Sundt indeklima

Vægelementet er fremstillet af porebeton, som er et diffusions-åbent og 100 % uorganisk materiale. Vægelementet er derfor modstandsdygtigt over for råd og svamp. Alt dette bidrager sammen med de varmeisolerende egenskaber til et behageligt indeklima i det færdige byggeri.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

 CVR: 33 50 60 58

 Vagt tlf.: 21 27 82 03